Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Επίθεση στους αδύναμους & συναίνεση στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.Αυτός είναι ο "πατριωτισμός" της Χ.Α.!

Το χρονικό διάστημα που μας πέρασε,η Χρυσή Αυγή δεν έχασε καμία ευκαιρία στο να μας αποδεικνύει ποιά είναι και τι θέλει.Οπότε,υπάρχουν σχετικές καταγγελίες για γεγονότα και επιθέσεις,στα οποία πρωταγωνιστούν μέλη και προβεβλημένα στελέχη(μέσα σ'αυτά και βουλευτές) της Χ.Α.Μια τέτοια περίπτωση είναι  του Σ. Μαυρίδη και της Μ.Τρούλλου το βράδυ που δέχθηκαν επίθεση από ΜΑΤ και στέλεχος της Χ.Α. .Τα γεγονότα αυτά είναι ανατριχιαστικά,δεν βγαίνουν στα κανάλια και συμβαίνουν δυστυχώς στην Ελλάδα.

Ένας απολογισμός,επίσης,γίνεται για τις επιθέσεις της Χ.Α. ο οποίος εστιάζεται κυρίως στις επιθέσεις της νεοναζιστικής συμμορίας κατά το τελευταίο 6μηνο.Έχει ενδιαφέρον να το μελετήσουμε καθώς μέσα σε 6 μήνες καταγράφηκαν 72 επιθέσεις,έναν νεκρό και 62 τραυματίες .
Στον αντίποδα όμως,υπάρχει κόσμος που αντιδρά στον αναδυόμενο φασιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής.Η νεοναζιστική οργάνωση πρόσφατα απέστειλε Δελτίο Τύπου προς τα γραφεία του ΣΥΕΤΕ(Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος) σχετικά με δάνεια που δόθηκαν σε Βουλευτές από την Εθνική Τράπεζα.Οι εργαζόμενοι της ΕΤΕ που ήταν παρόντες, όμως, το επέστρεψαν κατευθείαν σημειώνοντας πάνω ότι δεν θέλουμε ξανά επικοινωνία με τη συγκεκριμένη οργάνωση.



Αυτή η απάντηση έπρεπε να δοθεί στα φασιστικά κατακάθια της Χ.Α.Έτσι πρέπει να αντιδρούν,τουλάχιστον σε πρώτη φάση,οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο όταν η Χ.Α. επιχειρεί να μετρήσει αντιδράσεις μέσω "δηθεν" δελτίων τύπου.Στη συνέχεια θα πρέπει να συγκροτούνται αντιφασιστικές επιτροπές εργαζομένων ανά κλάδο και ανά τοπικό επίπεδο στις οποίες θα επιδιωχθεί η όσο το δυνατόν πιο μαζική και ενεργή συμμετοχή. Οι επιτροπές αυτές θα είναι υπεύθυνες για την συστηματική ενημέρωση των εργαζομένων αλλά και για το συντονισμό της δράσης τους με αντίστοιχες πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.Σχετικό με αυτά είναι και το Αντιφασιστικό ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα το οποίο υπερψηφίστηκε στην συγκεκριμένη συνέλευση.

Εν τέλει,επειδή μιλάμε για ένα έξτρα-έξτρα "πατριωτικό" κόμμα,ας δούμε πως οι "πατριώτες" της Χρυσής Αυγής ξεχνούν τον "πατριωτισμό" όταν πρόκειται να στηρίξουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας....

Το έχουμε ξαναπεί....θα το επαναλάβουμε.Ο "πατριωτισμός" τους σπάει κόκκαλα και πάει μέχρι εκεί που τους επιτρέπουν τα αφεντικά τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου