Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

21 Μαρτίου:Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού & Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down

Η σημερινή ημέρα έχει καθιερωθεί να ονομάζεται Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού.Ο ρατσισμός σήμερα εκφράζεται με πολλούς τρόπους και σε πολλά ζητήματα.Το τελευταίο,όμως,χρονικό διάστημα ο ρατσισμός εκφράζεται με τον επισημότερο και εντονότερο τρόπο απο μια νεοναζιστική,κυριολεκτικά φασιστική και δολοφονική συμμορία με το όνομα Χρυσή Αυγή που με τη μορφή "νόμιμου πολιτικού κόμματος" εισήλθε στην ελληνική βουλή στις εκλογές του 2012.Απο τότε ακολούθησαν πολλά,δόθηκαν πολλές μάχες ενάντια στην "ιδεολογία" του μίσους που προσπάθησε η Χ.Α. να εισάγει στην κοινωνία,πέρα απο το κοινοβούλιο.Έγιναν επιθέσεις σε μετανάστες,εργαζόμενους,αγωνιστές και σε κάθε άλλον που "ενοχλεί" την ναζιστική ιδεολογία μίσους της Χ.Α. και την εναρμόνισή της με τα συμφέροντα του συστήματος.Αλλά δεν θα αναλύσουμε εδώ τι είναι η Χρυσή Αυγή.Παρά μόνο θα συνδέσουμε αυτήν και τον ρατσισμό τον οποίο επίσημα εκφράζει με μια άλλη Παγκόσμια ημέρα στις 21 Μαρτίου,αυτή για το Σύνδρομο Down.Άς δούμε λοιπόν τι λέει και τι θέση παίρνει η Χ.Α. για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες(Αμεα).



"Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως, προορισμένα να υποφέρουν χωρίς καμμία ελπίδα σωτηρίας. Το αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να εμφανίζονται άτομα υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων σε μία αρνητική διαβίωση, τα οποία αποτελούν συγχρόνως ένα βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο για την οικογένειά τους και την κοινωνία. Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο το γεγονός ότι τίποτε ή σχεδόν τίποτε δεν έχει γίνει από τα λεγόμενα "δημοκρατικά" καθεστώτα για να αποτραπεί η μεσαιωνική αυτή εγκληματικότης της κοινωνίας, η οποία καταδικάζει σε ισόβιο βασανισμό πλάσματα αθώα, που το μόνο τους ελάττωμα έγκειται στα βεβαρημένα κληρονομικώς γονίδιά τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την γενετική και επομένως ποιοτική βελτίωση των δημητριακών, των βοοειδών, των κυνοειδών, των ιπποειδών και άλλων ειδών του φυτικού και ζωικού βασιλείου. Στην πραγματικότητα οι "δημοκρατίες" διαχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από κάθε δυνατή επαφή του με την ιεραρχία της Φύσεως. Η "δημοκρατία" ενώνει με υποκρισία και ανευθυνότητα τους ανθρώπους χάριν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων και τους απομονώνει όταν η έννοια του συμφέροντος παύει να υφίσταται ή όταν δεν εκπληρούνται οι αρχικές τους προσδοκίες.
Αυτό ακριβώς το φαινόμενο κυριαρχεί στην εποχή μας στον δυτικό κόσμο (πού εδώ και αιώνες αντιπροσωπεύει την ισχυρότερη δημιουργική δύναμη της ανθρωπότητος) και συμβαδίζει με μία εγκληματική ηλιθιότητα, η οποία ευρίσκεται σε φάση πλήρους εξελίξεως. Η λευκή φυλή ώφειλε το προβάδισμά της στην υπεροχή της και την ανωτερότητα της ευφυΐας της. Σήμερα προσπαθεί να συντηρήσει τον μύθο της κυριαρχίας της μέσω του βιολογικού εκφυλισμού, μιας επιπλάστου μάζης μετριοτήτων, των μαζικών νευρασθενειών και της ανηθικότητος του ατόμου.Πιστεύουμε πως οι μεταβολές που προκαλεί ο σύγχρονος άνθρωπος στο φυσικό και πνευματικό του περιβάλλον υπερβαίνουν κατά πολύ τις άμεσες ανάγκες του και δυστυχώς ακολουθεί την αυτή νοοτροπία στον πολύτιμο τομέα της υγιεινής όπου ενεδρεύουν oι κίνδυνοι της παραφροσύνης και του διαβρωτικού εκφυλισμού. Στην πραγματικότητα απειλεί το κληρονομικό υπόστρωμα της λευκής φυλής. Συχνά oι επίσημοι νόμοι απορρίπτουν την εφαρμογή της ποινής του θανάτου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο εκφυλισμός του αίματος, η γέννησις ελαττωματικών πλασμάτων και η δημιουργία τεράτων είναι εγκλήματα χειρότερα από τον φόνο." 
Άν αντέχετε την συνέχεια πατήστε εδώ .



Οπότε μάλλον σημαδιακό θα είναι που αυτές οι δύο Παγκόσμιες Ημέρες συνυπάρχουν την ίδια ακριβώς  ημέρα,21 Μαρτίου,δείχνοντας έστω και συμπτωματικά ότι ο φασισμός δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο.Άς μην παίζουμε λοιπόν μαζί του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου