Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο ψευτο-πατριωτισμός της Χ.Α. σπάει κόκκαλα!

Βρε καλώς τα "παλικάρια" τα αντισυστημικά....Δεν περνάει μέρα που η Χ.Α. να μην μας δείχνει πόσο μέρος του συστήματος είναι και πόσο ψευτο-πατριώτες είναι τα στελέχη της.Η Χρυσή Αυγή λοιπόν υπερψήφισε την τροπολογία που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση η οποία έδινε το δικαίωμα σε ιδιώτες να αγοράζουν-νοικιάζουν νησίδες για ένα χρονικό διάστημα προς εκμετάλλευση.Για να καταλάβουμε πόσο "αντισυστημική" είναι η Χ.Α. υπερψήφισε την εν λόγω τροπολογία διότι,όπως λέει ο εκπρόσωπός της στο βίντεο που παραθέτουμε,αυτό θα γίνεται μόνο μετά την σφραγίδα-έγκριση του υπουργείου Εθ.Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων και η διαδικασία αυτή θα αποτελεί,κατά την Χρυσή Αυγή, ασφαλιστική δικλίδα!!!Και εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:
1)Πόσο "αντισυστημικός" μπορείς να είσαι όταν θεωρείς και εμπιστεύεσαι την σφραγίδα του Υ.Εθ.Αμ. αυτής της κυβέρνησης ως ασφαλιστική δικλίδα,όταν η ίδια η κυβέρνηση έχει εκφράσει προ πολλού τον σκοπό της να τα ξεπουλήσει όλα;Όταν η ίδια Χ.Α. έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν την κυβέρνηση αυτή ως κυβέρνηση των μνημονίων και του ξεπουλήματος...!Κάτι δεν ταιριάζει εδώ,κάτι δεν πάει καλά!
2)Πόσο πατριώτης μπορείς να είσαι όταν ξεπουλάς με τόση ευκολία,δίνοντας χάρη στην κυβέρνηση των μνημονίων και του ξεπουλήματος,τα νησιά που με τόσο κόπο,αγώνα,αίμα και ιδρώτα έχει παλέψει ο ελληνικός λαός να τα κρατήσει ελεύθερα και μακριά απο ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του παρελθόντος; Πόσο πατριώτης μπορείς να είσαι όταν θέλεις τα νησιά,τα οποία αποτελούν περιουσία του λαού που έχει μοχθήσει,δουλέψει,προκόψει,να τα χαρίσεις ουσιαστικά στους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες(Έλληνες,Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους) οι οποίοι με το εργασιακό καθεστώς που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση θα εκμεταλλέυονται ΠΑΛΙ εργαζομένους για να πλουτίζουν οι ίδιοι;Εν τέλει πόσο πατριώτης είσαι όταν δεν σέβεσαι την συλλογική περιουσία του εργαζόμενου λαού,εξυπηρετώντας ξανά τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης ολιγαρχίας;Ο ψευτο-πατριωτισμός,τελικά,της Χ.Α. κάνει τα κόκκαλα των προγενέστερων εργαζόμενων γενεών που μόχθησαν και εργάστηκαν ώστε να προοδεύσουν παραγωγικά και οικονομικά τα νησιά αυτά,όχι απλά να τρίζουν αλλά να σπάνε,οδηγώντας τις τοπικές κοινωνίες στην εκμετάλλευση της καπιταλιστικής κρίσης και στον μαρασμό...! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου