Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή! Η Χρυσή Αυγή δολοφονεί!


Έχουμε καταλάβει τι γίνεται;Έχουμε συνειδητοποιείσει περί τίνος πρόκειται;Τι είναι η Χρυσή Αυγή;Εδώ δολοφονούνται άνθρωποι και εμείς την θεωρούμε πολιτικό κόμμα;Είμαστε ακόμα άνθρωποι;Άν ήταν φίλος μας,συγγενής μας θα είμασταν το ίδιο απαθείς;Μερικά ερωτήματα.Άς τα σκεφτεί ο καθένας μας.Μπορεί απλά να μην έχει έρθει ακόμα η σειρά μας...
Ακολουθεί ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιφασιστική Επιτροπή γειτονιάς Φαλήρου-Αγ. Τριάδος- Ευζώνων στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του μετανάστη Σαχτζάτ Λουκμάν από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, την Πέμπτη 17 Γενάρη στα Πετράλωνα.

αναδημοσίευση από το antifaep.blogspot.gr

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Γενάρη στα Πετράλωνα της Αθήνας, δολοφονήθηκε ο εργαζόμενος Σαχτζάτ Λουκμάν από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο 27χρονος Λουκμάν είχε έρθει από το Πακιστάν, ζούσε 6 χρόνια στην Ελλάδα, είχε ροζ κάρτα προσωρινής διαμονής και πήγαινε στη δουλειά του- δούλευε στις λαϊκές αγορές.

Οι δύο δράστες- μέσα στα σκοτάδια- του όρμηξαν και τον μαχαίρωσαν. Μετά έφυγαν με το μηχανάκι τους. Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία! Όμως, ένας ταξιτζής τους είδε, κράτησε τον αριθμό της πινακίδας από το μηχανάκι κι ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δύο δολοφόνοι εντοπίστηκαν. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα σπίτια τους και βρήκαν στιλέτα, λεπίδες, αεροβόλα όπλα, σφαίρες κ.ά. Στο σπίτι του ενός βρέθηκε κι ένας πάκος με προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής!


Είναι ξεκάθαρο ότι το έγκλημα είναι καθαρά μια ρατσιστική- φασιστική δολοφονία. Οι «νόμιμοι» χρυσαυγίτες θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή ως δολοφόνοι κι εγκληματίες! Δυστυχώς, η δολοφονία δεν είναι ένα «μεμονωμένο περιστατικό», όπως θα πουν οι φασίστες. Είναι αμέτρητες οι επιθέσεις σε μετανάστες από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ακόμα κι η Διεθνής Αμνηστία αναγνωρίζει ότι η ρατσιστική- φασιστική βία είναι σε έξαρση. Όμως, για την κυβέρνηση και το σύστημα αυτά δεν είναι «βία». Αφήνει να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και κυνηγάει όσους επιλέγουν να συμμετέχουν στους αγώνες. Την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή διατηρεί ολόκληρα οπλοστάσια- κι οι χρυσαυγίτες οπλοφορούν- η κυβέρνηση περνάει από δίκη αγωνιστές του κινήματος «Δεν Πληρώνω» τα διόδια των ιδιωτικών εταιρειών. Ενώ η Χρυσή Αυγή- παρά τις ‘αντισυστημικές’ κραυγές της ούτε που θα ενοχλήσει τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Αντίθετα, φτιάχνει γειτονιές μίσους- όπου οι φτωχοί θα σφάζονται μεταξύ τους λόγω εθνικών/ φυλετικών κι άλλων διαφορών.

Εμείς προβάλλουμε την ενότητα των εργαζομένων και του λαού, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις βάρβαρες επιθέσεις που δεχόμαστε από τα Μνημόνια, τους τραπεζίτες και κάθε άλλο αρπαχτικό! 

Να μην αφήσουμε, λοιπόν, τη Χρυσή Αυγή να μπει στη γειτονιά μας. Όλοι μαζί να βάλουμε ένα στοπ στους υμνητές του Χίτλερ, στους δολοφόνους, στα σκυλιά του συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου